FI / EN
Autopurkaamo: käytetyt autonosat
Autopurkaamomme myy edullisesti autoja,autojen purkuosia,renkaita ja autotarvikkeita. 
Toimitukset ympäri maailmaa. Ostamme myös autoja. Purkamo toimintaa jo vuodesta 1971!
Hajottamomme vastaa sekä moottoriajoneuvojen purkamisesta että kierrätyksestä. 
Purkuosia löytyy lähinnä japanilaisiin ja eurooppalaisiin ajoneuvoihin.

Nurmon Autopurkaamo Oy

Nosturintie 2, 60550 NURMO (ks. ajo-ohjeet)
Puh. 06-4146 051

Myy autosi meille, ostamme uudemmat kolari- ja epäkuntoiset autot käteisellä. Otamme myös veloituksetta purkuautoja vastaan. Lisätietoa kierrätyspalvelustamme.

Asennuspalveluja edullisesti!

Autoilmastoinnin huoltopalvelut

Autopurkaamo: ilmastointilaitteen huoltaminen

Autoilmastointi on huollettava säännöllisin väliajoin. Kylmäainetta on tarvittaessa lisättävä ja ilmastointilaitteen kuivain vaihdettava. Nykyaikaiset huoltolaitteet ja osaava henkilökunta varmistavat ilmastointilaitteen toiminnan yllättävilläkin keleillä.

Tiesitkö oikeasta kylmäaineen määrästä?

  • Jos kylmäainetta on liian vähän, niin joutuu laitteiston kompressori ottamaan moottorilta enemmän energiaa pitääkseen tietyn lämpötilan. Tällöin polttoaineen kulutus ja autoilun kustannukset kasvavat.
  • Tiivistynyt kosteus ja liian vähäinen kylmäaine heikentävät laitteen tehoa ja lopulta vaurioittavat sitä.
  • Jo kolmen vuoden ikäisellä autolla voi kylmäainetta olla järjestelmässä enää alle puolet. Kylmäaineen määrä olisi suositeltavaa tarkistuttaa parin vuoden välein!

Huom. liikkeemme on myös Tukeksen rekisteröimä virallinen autojen kylmälaitteiden huoltopaikka.

Hae varaosaa verkkokaupasta, lähetä kysely tai soita.

Purkaamostamme käytetyt vanteet ja renkaat asennuksineen

Autopurkaamo: käytetyt vanteet

Valikoimastamme löytyy sekä käytettyjä että uudehkoja alumiini- ja peltivanteita. Meiltä löytyy paljon erilaisia tarjousvanteita (usein esim. Audi, BMW, Opel, Volvo jne.) ja satoja edullisia vanteita suoraan varastosta. Vanteisiin löytyy useasti myös sopivat renkaat suoraan varastosta, jolloin saat meiltä koko paketin rengasasennuksineen. Halutessasi asennuspalvelumme tekee tarvittavat rengastyöt odottaessasi tai voit myös hakea auton myöhemmin.

Vaihdoitpa renkaat meillä tai itse, niin muistathan pulttien jälkikiristyksen parin sadan ajokilometrin jälkeen.

Tiesitkö oikeista rengaspaineista?

  • Jo 0,5 barin alenema rengaspaineessa lisää polttoaineen kulutusta noin 0,3 l/100 km. Lisäksi myös ajoturvallisuuden vuoksi on tärkeää säätää rengaspaineet vastaamaan auton kuormitusta ja säätilaa. Huomioithan myös että kylmällä säällä renkaiden paine alenee. (Motiva Oy Oikeat rengaspaineet. 6.6.2008).
  • Renkaiden paine kannattaa tarkistaa säännöllisesti mittarilla, koska jäykkärunkoisissa renkaissa ei renkaan kylki pullistele niin helposti ilmanpaineen vähyyden vuoksi. Rengaspainesuositukset löytyvät ohjekirjan lisäksi usein myös kuljettajan oven karmista tai polttoainetankin luukusta.

Rengastöiden hinta riippuu tehtävästä työstä. Huomioithan, että teemme pääsääntöisesti rengastöitä (poislukien paikkaustyöt) vain renkaiden/vanteiden oston yhteydessä. Hae varaosaa verkkokaupasta, lähetä kysely tai soita.