FI / EN
Autopurkaamo: käytetyt autonosat
Autopurkaamomme myy edullisesti autoja,autojen purkuosia,renkaita ja autotarvikkeita. 
Toimitukset ympäri maailmaa. Ostamme myös autoja. Purkamo toimintaa jo vuodesta 1971!
Hajottamomme vastaa sekä moottoriajoneuvojen purkamisesta että kierrätyksestä. 
Purkuosia löytyy lähinnä japanilaisiin ja eurooppalaisiin ajoneuvoihin.

Nurmon Autopurkaamo Oy

Nosturintie 2, 60550 NURMO (ks. ajo-ohjeet)
Puh. 06-4146 051

Myy autosi meille, ostamme uudemmat kolari- ja epäkuntoiset autot käteisellä. Otamme myös veloituksetta purkuautoja vastaan. Lisätietoa kierrätyspalvelustamme.

Palvelua yli 50 vuoden kokemuksella!

Autopurkamomme toimii nykyaikaisissa tiloissa, joissa on mahdollista saada monipuolista palvelua. Tässä tehtävässä meitä auttaa laaja kontaktiverkostomme ja käytössämme olevat erilaiset varaosatietojärjestelmät. Lisäksi verkkokauppamme palvelee asiakkaitamme ympäri vuorokauden. Mottomme: "Jos meillä ei oo, niin yritetään neuvoa mistä osa löytyy".

Autopurkamon historia

Nurmon Autopurkaamon juuret ulottuvat vuoteen 1971, jolloin se aloitti toimintansa henkilö-, paketti- ja kuorma-autoilla VM-Koneen tiloissa Seinäjoella. Vuonna 1985 autohajottamo siirtyi Nurmon Koliiniin, jolloin nimi muuttui Nurmon Autopurkaamoksi. Tällöin autopurkaamo keskitti toimintansa henkilö- ja pakettiautoihin. Lisäksi mukaan tulivat autojen renkaat ja vanteet yhä enenevässä määrin. Nykyinen toimitusjohtaja Markus Pesonen "hyppäsi puikkoihin" vuonna 1993.

Autopurkaamo: Rengaskoneet

Vuosien 1995-1999 aikana on toteutettu merkittäviä uudistuksia. Kuljetuskalusto uudistui niin, että on mahdollista noutaa kolariautot myös maakunnasta - oli ne sitten kuinka pahasti kolaroituja tahansa. Samalla pihan järjestely tehostui huomattavasti, koska nostovoimaa löytyy pihan joka puolelle ja vähän ylikin.

Autopurkaamo: Kuorma-auto

Vuonna 1996 aloitettiin toimitilojen ajanmukaistaminen rakentamalla kokonaan uudet asiakaspalvelutilat. Uusiin tiloihin hankittiin ATK-järjestelmä ja nykyään varaosat siirtyvät koneelle kiihtyvällä tahdilla. Autojen purkupuoli uusittiin ja sisältäen mm. täydellisen nesteiden poistojärjestelyn. Asiakaspalvelun kannalta merkittävää oli lämpimän asennustilan käyttöönotto ja tiedotuksen tehostuminen (WWW-sivut, esitteetjne).

Vuonna 2006 hankittiin uusi lämmin hallitila helpottamaan autojen purkamista. Samalla saatiin sekä lisää varastotilaa että uudet sosiaaliset tilat henkilökunnalle.

Autopurkaamo: purkutilat, halli nro 2

Vuonna 2011 uudistimme kuljetuskalustoa hankkimalla kahdella nosturilla varustetun hinausauton. Nyt pystymme hakemaan autoja entistä kauempaa ja vaikeammista paikoista.

Autopurkaamo: Hinausauto

Autopurkamon verkkokauppa

Vuodesta 2004 lähtien varaosiamme on pystynyt hakemaan ja tilaamaan Internetissä toimivan osahaun kautta. Tämän vuoksi varaosat on merkitty viivakoodilapuilla, joissa on autonosan tärkeimmät tiedot. Viivakoodilaput nopeuttavat osien varastokäsittelyä ja myyntiä.

Autopurkaamo: Purkuosia varastohyllyssä
Laputettuja osia varastohyllyssä

Vuonna 2013 osahakumme muuttui aidoksi verkkokaupaksi, jolloin tilaukset pystyy keräämään "ostoskoriin" ja maksamaan koko tilauksen lähetyskuluineen. Verkkokauppamme nopeuttaa entisestään asiakaspalveluamme.

Tulevaisuuden suunnitelmia

Autokannan uudistuessa, pyrimme laajentamaan toimintaa ja purkamaan yhä uudempaa kalustoa. Myös tietotekniikka tulee yhä voimakkaammin mukaan toimintaamme ja uskomme sen edelleen parantavan asiakaspalvelua. Ympäristöstä huolehtiminen jatkuu myös tulevaisuudessa entistä monipuolisemmin keinoin.