FI / EN
Autopurkaamo: käytetyt autonosat
Autopurkaamomme myy edullisesti autoja,autojen purkuosia,renkaita ja autotarvikkeita. 
Toimitukset ympäri maailmaa. Ostamme myös autoja. Purkamo toimintaa jo vuodesta 1971!
Hajottamomme vastaa sekä moottoriajoneuvojen purkamisesta että kierrätyksestä. 
Purkuosia löytyy lähinnä japanilaisiin ja eurooppalaisiin ajoneuvoihin.

Nurmon Autopurkaamo Oy

Nosturintie 2, 60550 NURMO (ks. ajo-ohjeet)
Puh. 06-4146 051

Myy autosi meille, ostamme uudemmat kolari- ja epäkuntoiset autot käteisellä. Otamme myös veloituksetta purkuautoja vastaan. Lisätietoa kierrätyspalvelustamme.

Toimitukset ympäri maailmaa!

Jos et pääse paikan päälle, niin voimme toimittaa osat jälkivaatimuksella Matkahuollon kautta yksityisille ja yrityksille 35 kiloon asti eri puolelle Suomea tai Suomen ulkopuolelle. Tilaukset pyrimme lähettämään joka arkipäivänä Matkahuollon kautta klo 13 mennessä. Raskaammat (> 35 kg) jo nettikaupassamme maksetut varaosat toimitamme DB Schenkerin kautta klo 15 asti.

Huomioithan, että emme toimita alle 15€:n pientilauksia puhelintilauksina. Pientilaukset pyydämme ystävällisesti tekemään ja maksamaan verkkokauppamme (osahaku) kautta.

Alla olevien logistiikkayritysten palvelujen avulla voit vertailla eri toimitustapoja. Nämä hinnat ovat suuntaa antavia, koska sopimushintamme ovat usein ao. yritysten hintoja edullisempia.

Matkahuolto - hinnasto

Jos haluat että toimitamme Matkahuollon kautta, niin käytä Pakettipalvelua kuljetuskustannuksen arviointiin.

DB Schenker - logistiikkapalvelun valinta

DB Schenker on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

DHL – logistiikkapalvelun valinta

DHL toimittaa tavaroita ympäri maailmaa. Esimerkiksi kansainväliset pikatoimitukset; maailmanlaajuinen tavaraliikenne lentokoneella, meri-, maantie- ja rautateitse; postitoimitukset maailmanlaajuisesti; ja muut räätälöidyt logistiikkapalvelut.