FI / EN
Autopurkaamo: käytetyt autonosat
Autopurkaamomme myy edullisesti autoja,autojen purkuosia,renkaita ja autotarvikkeita. 
Toimitukset ympäri maailmaa. Ostamme myös autoja. Purkamo toimintaa jo vuodesta 1971!
Hajottamomme vastaa sekä moottoriajoneuvojen purkamisesta että kierrätyksestä. 
Purkuosia löytyy lähinnä japanilaisiin ja eurooppalaisiin ajoneuvoihin.

Nurmon Autopurkaamo Oy

Nosturintie 2, 60550 NURMO (ks. ajo-ohjeet)
Puh. 06-4146 051

Myy autosi meille, ostamme uudemmat kolari- ja epäkuntoiset autot käteisellä. Otamme myös veloituksetta purkuautoja vastaan. Lisätietoa kierrätyspalvelustamme.

Kolmen kuukauden takuu

Myönnämme kolmen (3) kuukauden takuun moottoreille, vaihteistoille ja muille osille. Tänä aikana viallisen tai rikkoontuneen varaosan tilalle annamme vastaavanlaisen osan. Tarvittaessa voimme korjata tai korjauttaa viallisen osan.

Jos emme pysty korjaamaan viallista tai rikkoontunutta varaosaa tai hankkimaan tilalle vastaavan kuntoista osaa, niin palautamme varaosan hinnan. Takuuvaihdon edellytyksenä on, että varaosa palautetaan meille ja pystymme tunnistamaan varaosan myymäksemme. Myöntämämme takuu edellyttää, että varaosaa ei saa avata ilman lupaamme.

Huom. takuu ei korvaa:

 • Normaalia kulumista, eikä virheellisestä asennuksesta johtuvia vahinkoja.
 • Sähköisiä osia esim. ohjausboxit, ruiskun osat, releet, säätöyksiköt jne. Peruslähtökohta on, että em. sähköisiä osia ei vaihdeta. Toisaalta, jos lähetyspakkaus on avattu, vaihdamme sen vain, mikäli siinä on virhe tai vika, jota ei pystytty toteamaan ilman pakkauksen avaamista.

Myymälämyynnissä kassakuitti ja postimyynnissä lähete (esim. jälkivaatimus tai lasku) toimivat takuutodistuksina, joten säästä nämä dokumentit.

Alla erilliset moottoria ja vaihteistoa koskevat tarkemmat takuuehdot.

Moottorin tarkemmat takuuehdot

 • Moottorille myönnetään 3 kk:n takuu kaupantekopäivästä lähtien. Takuu ei koske moottorin apulaitteita eikä sähkölaitteita.
 • Takuun edellytyksenä on, että öljyt, suodatin, termostaatti JA NOKKAREMMI vaihdetaan moottorin asennuksen yhteydessä uusiin valmistajan hyväksymiin tuotteisiin. Vuotavat tiivisteet on myös vaihdettava asennusvaiheessa uusiin.
 • Moottoria käynnistettäessä on varmistuttava, että öljynpaineet nousevat. Tarkistettava ettei jäähdytysjärjestelmään jää ilmaa, tarkistettava myös, että jäähdyttimen jäähdytys teho on riittävä (nesteputkien tukkeumat, ilmakanavien tukkeumat, vuodot, jäähdytyslamellien osittainen puuttuminen, tuulettimen propellin kunto, vapaatuulettimen kunto, vesipumpun kunto). Nestemäärää jäähdytysjärjestelmässä on tarkkailtava aina liikkeelle lähdettäessä, ensimmäisen sadan kilometrin ajan.
 • Takuu ei korvaa vahinkoa, joka johtuu siitä, että moottori on päästetty ylikuumenemaan!
 • Takuu ei ole voimassa, jos edellä mainittuja ohjeita ei ole noudatettu tai autoa on käytetty valmistajan ohjeiden vastaisesti. Moottori on varmistettu tunnistemerkinnöin.
 • Takuu ei korvaa asennuskustannuksia!

Vaihteiston tarkemmat takuuehdot

 • Vaihteistolle myönnetään 3 kk:n takuu kaupantekopäivästä lähtien.
 • Takuun edellytyksenä on, että öljyt vaihdetaan uusiin valmistajan hyväksymiin tuotteisiin. Vuotavat tiivisteet on vaihdettava jo asennusvaiheessa uusiin.
 • Takuu ei ole voimassa, jos edellä mainittuja ohjeita ei ole noudatettu tai autoa on käytetty valmistajan ohjeiden vastaisesti. Osa on varmistettu tunnistemerkinnöin.
 • Jos em. osissa ilmenee takuuaikana tekninen vika, on vaihteiston käyttö välittömästi lopetettava. Viasta on viipymättä ilmoitettava myyjälle. Viat korjataan myyjän valitsemassa korjaamossa ja korjaamisessa käytetään myyjän hyväksymiä osia ja aineita.
 • Ensisijaisesti toimitetaan viallisen vaihteiston tilalle mahdollisimman nopeasti kunnossa oleva tilalle. Jos ei pystytä toimittamaan uutta tilalle kohtuullisessa ajassa, tai jos vika on vähäinen voidaan vaihtoehtoisesti myös kunnostaa vialliseksi todettu osa. Myyjä ei vastaa ylimääräisistä asennuskustannuksista.